Boatshow Palma

Omschrijving

De voorloper van de populaire Eagle 36 van Leonardo Yachts 

THE AT 36 is a comfortable sailing daysailor with beautiful classic lines and modern comfort. She reminds of the J-class sailing boats with her shape. This Dutch built boat in stronplank material is now sold under the name of Eagle 36 by Leonardo Yachts from Sneek. She had a refit in 2018 and is now ready to sail. Selden Mast, profurl system and Harken winches.


Details

Merk/modelAT 36
CategorieZeiljacht
Prijs€ 69.500 (BTW Betaald)
L x B x D10,64 m x 2,55 m x 1,20 m
Motor
MateriaalOverig
Bouwjaar2005
Vrijwel ieder schip ligt in de verkoophaven in Heeg, informeert u voor uw komst naar de haven over de aanwezigheid en beschikbaarheid van het schip.

Algemeen

Overig

Wat een beauty!! De AT-36 is een zeer gemakkelijk varende dagzeiler met klassieke lijnen en modern comfort. Het schip roept associaties op met de J-class schepen van weleer of kan wellicht beschouwd worden als een Draak +, met modern comfort.

Het volledig in Nederland gebouwde schip is in 2005 gebouwd en is gebruikt als demonstratie model voor de Russische markt. Momenteel is het model doorontwikkeld en wordt het type schip verkocht onder de naam Eagle 36 door Leonardo Yachts uit Sneek

Rondspant romp opgebouwd van strongplank. Uitgerust met bulbkiel.
Motorisering: Elektrische saildrive motor met een vermogen van 3,2 KW.

Het systeem is dusdanig uitgelegd dat je het single handed kunt zeilen. Vanuit de ruime cockpit kunnen de zeilen single handed gehesen worden. De Selden mast is uitgerust met een rol giek systeem van Profurl en het beslag is van Harken. Zeilen (TD sails, Edam) zijn in goede conditie.
In de ruime cockpit bevindt zich het instrumentarium bestaande uit een Raymarine GPS plotter en indicatoren voor snelheid en windrichting, tevens van Raymarine.

Het schip is voorzien van alle moderne gemakken zoals: 2 pits inductie kookplaat, koelkast, warm/koud water (douche) en elektrisch toilet. Dit alles wordt van power voorzien door een 5 tal accu's (3 x klein en 2 x grote accu) en omgevormd door middel van een Victron omvormer systeem. 


Meer informatie over dit schip?

Uw naam:
Uw e-mail:
Onderwerp:
Uw bericht:
 
stuur mij een kopie